Запис курсу “Педагогіка для освітніх управлінців”

ПРОДАЖ КУРСУ ПЕДАГОГІКА ДЛЯ ОСВІТНІХ УПРАВЛІНЦІВ
“Педагогіка для освітніх управлінців” – це унікальна можливість для всіх, хто має відповідальність за керівництво освітніми закладами розширити свої знання та практичні навички в сфері педагогіки.
Що ви дізнаєтесь:
Актуальні тенденції у сфері освіти та освітнього управління.
Ефективні методи розвитку педагогічної майстерності педагогів у вашому закладі освіти.
Ключові принципи створення сприятливого освітнього середовища для зростання якості освіти.
Стратегії взаємодії з педагогічним колективом та стимулювання його особистісного та професійного зростання
Управління змінами у закладах освіти
На кого розраховано:
Призначений для освітніх управлінців, директорів закладів освіти, заступників директорів, керівників навчальних відділів та всіх, хто бере участь у процесі управління закладом освіти та освітнім процесом.
Спікери:
Віталій та Вікторія Хромець – це фахівці в галузі освіти та педагогіки, які мають багаторічний досвід роботи у сфері навчання та освітнього управління, а також освіти дорослих. Готові поділитися своїми знаннями та передати практичний досвід, який допоможе вам стати ще більш успішними в вашій професійній діяльності. Доступні пакети:
Стандартний – чотири відео курсу загальним обсягом 6 годин. Вартість 800 грн.
Просунутий – чотири відео курсу загальним обсягом 6 годин + супервізія (колективна онлайн зустріч для обговорення питань учасників та надання відповідей на них), а також розгляд персональних випадків у Вашому освітньому середовищі. Вартість 1000 грн.
Преміум – чотири відео курсу загальним обсягом 6 годин + супервізія (колективна онлайн зустріч для обговорення питань учасників та надання відповідей на них, а також розгляд персональних випадків у Вашому освітньому середовищі), та індивідуальна консультація (з розглядом особливостей розвитку Вашого навчального закладу в контексті формування його індивідуальної траєкторії ). Вартість курсу 1300 грн.
‼️ Реєстрація та купівля курсу до 24 вересня включно. Доступ до курсу буде надано з 25 вересня. Групова супервізія 3 жовтня. Індивідуальні консультації з 4 по 11 жовтня.
Бажаєте придбати курс, здійсніть оплату за посиланням і ми надішлемо вам доступ до матеріалів курсу.
Будемо вдячні за поширення інформації серед зацікавлених осіб!

Варіан Н3 білий PNG

Україна, Київ
+З80 44 228 94 17
info@nestor.center

Ми хочемо бути “точкою збірки” для спільнодії в перетворенні української освіти на унікальний успішний світовий приклад.

Nestor Center © 2022